loader
Rreth Nesh

Apliko për më shumë informacion

“Akademia Momentum” përfaqëson institucionin profesional më të ri të arsimit shqiptar, themeluar për të zgjeruar mundësitë e të rinjve në formim, përmes një edukimi i cili bazohet në rëndësinë e mësimdhënies së pasur. Standardet më të avancuara, cilësia maksimale, programet mësimore të integruara me ato europiane e të tjera avantazhe janë pjesë e kësaj risie. Kurset e kualifikimit profesional me cikël 3 vjeçar përfshijnë një kohëzgjatje 3, 6, 9, 18 mujore dhe një trajnim 7-9 mujor për studentët të cilët do të përzgjidhen si më të mirët.

Jeni te interesuar per me shume informacion?

Departamentet

Gastronomise

Menaxhimin e kuzhinës, pastiçerisë, somelierisë, pijeve dhe bar-kafeve, po ashtu edhe në kategori të tjera si bukëpjekje, piceri dhe kreperi.

Me Shume

Menaxhim Hoteleri

Administrimin e hotelit, menaxhimin e sallave, restoranteve, mjediseve rekreative, pishinave, kopshteve.

Me Shume

Administrimit të Eventeve

Administrimi i eventeve, dekori dhe arredimi, kostumografia, spektakli dhe show janë pjesë e këtij departamenti.

Me Shume

Guida Historike dhe asaj të Panjohur

Programe specifike të cilat mundësojnë njohuritë përkatëse në lidhje me ruajtjen dhe promovimin e pasurive kulturore.

View all

Agjencisë Turistike

Teknikat më të avancuara për të drejtuar industrinë e udhëtimit dhe turizmit në mënyrën më të mirë të mundshme.

Me Shume

TIK

Studim i mirëfilltë i inovacionit dixhital, teknologjisë së marketingut, tregut dhe perspektivës dixhitale.

Me Shume