Rreth Nesh

Zgjedhja më e mirë

Përmirësimi i karrierës së kursantëve

Akademia Momentum, pjesë e Momentum Group, është qendra më inovative e formimit profesional në tregun shqiptar. Fokusi i saj është përgatitja e brezave të rinj të profesionistëve, të cilët do të kthehen në modele suksesi për brezat pas-ardhës.
Zgjidhja më e mirë

Kurset më të mira. Mëso kudo dhe kurdo.

Dërgo mesazh