loader

Course Categories: Administrim Eventesh

Eventet

Administrimi i eventeve, dekori dhe arredimi, kostumografia, spektakli dhe shoë janë pjesë e këtij departamenti. Misioni është zgjerimi i mundësive […]

Read more

Bartender

Kursi i bartender-it është ne nje format që mundëson marrjen e njohurive praktike dhe teorike ne nje afat kohor të […]

Read more