loader

Course Categories: Gastronomi

Pasticeri

Kursi i Pastiçerisë kombinon përvojat dhe traditën tradicionale dhe artizanale të Shqipërisë dhe Ballkanit me atë të tendencavë moderne botërore. […]

Read more

Somelieri

Somelieria është një profesion i veçantë dhe që po kthehet në tendencë në vitet e fundit në Shqipëri. Pikërisht për […]

Read more

Gastronomi

Qëllimi parësor i Kursit të Gastronomisë është të pajisë kursantët me njohuri të plota profesionale në fushën e kuzhinës. Me […]

Read more