loader

Course Categories: Hoteleri Turizmi

Menaxhim Hotelerise

Njohuritë në këtë kurs të specializuar përfshijnë administrimin e hotelit dhe bujtinës, menaxhimin e sallave, restoranteve, mjediseve rekreative, pishinave, kopshteve […]

Read more

Bartender

Kursi i bartender-it është ne nje format që mundëson marrjen e njohurive praktike dhe teorike ne nje afat kohor të […]

Read more