loader
Pasticeri
Pasticeri

Kursi i Pastiçerisë kombinon përvojat dhe traditën tradicionale dhe artizanale të Shqipërisë dhe Ballkanit me atë të tendencavë moderne botërore. […]

9 muaj
TIK
TIK

Departamenti TIK (Teknologji e Informacionit dhe Komunikimit) ofron një studim të mirëfilltë të inovacionit dixhital, teknologjisë së marketingut, tregut dhe […]

9 muaj
Eventet
Eventet

Administrimi i eventeve, dekori dhe arredimi, kostumografia, spektakli dhe shoë janë pjesë e këtij departamenti. Misioni është zgjerimi i mundësive […]

9 muaj
Guides Historike- Kulturore
Guides Historike- Kulturore

Mundësohet studimi i teknikave më të avancuara për të drejtuar industrinë e udhëtimit dhe turizmit në mënyrën më të mirë […]

9 muaj
Agjencise Turistike
Agjencise Turistike

Mundësohet studimi i teknikave më të avancuara për të drejtuar industrinë e udhëtimit dhe turizmit në mënyrën më të mirë […]

9 muaj
Somelieri
Somelieri

Somelieria është një profesion i veçantë dhe që po kthehet në tendencë në vitet e fundit në Shqipëri. Pikërisht për […]

9 muaj
Gastronomi
Gastronomi

Qëllimi parësor i Kursit të Gastronomisë është të pajisë kursantët me njohuri të plota profesionale në fushën e kuzhinës. Me […]

9 muaj
Menaxhim Hotelerise
Menaxhim Hotelerise

Njohuritë në këtë kurs të specializuar përfshijnë administrimin e hotelit dhe bujtinës, menaxhimin e sallave, restoranteve, mjediseve rekreative, pishinave, kopshteve […]

9 muaj
Bartender
Bartender

Kursi i bartender-it është ne nje format që mundëson marrjen e njohurive praktike dhe teorike ne nje afat kohor të […]

3 muaj
//akademiamomentum.al/New/wp-content/uploads/2019/11/teacher.png

Zgjidh Kursin

Për më shumë informacione mund të na kontaktoni në kontakt formën e mëposhtme.