Akademia Momentum ju ofron programe kualifikimi 3, 6, 9 dhe 18 mujore.


Përse të zgjidhni “Akademia Momentum”?

 • Çertifikim Europian.
 • Praktika mësimore të paguara.
 • Mundësi të shumta pagese.
 • Mundësi ndjekje leksione online.
 • Punësim i garantuar.
 • Infrastrukturë e standardeve europiane.
 • Mundësi të pa limituara për zhvillimin e karrierës.
 • Marrëveshje të shumta me biznese elitë shqiptare dhe të huaja.

Plotësoni formularin për të marrë më shumë informacion menjëherë.

Apliko tani

JAM DAKORD me përpunimin e të dhënave të mia.
Apliko tani

Rreth Nesh


“Akademia Momentum” është institucioni më i ri i formimit profesional në Shqipëri. 

Vizioni i Akademisë shpreh qartë synimin për të formuar profesionistë të së ardhmes, në një mjedis që sfidon dhe inspiron. Edukimi që ofrohet është në përputhje me Standardet Europiane. Stafi është i përbërë nga profesionistë të fushës, individë me përvoja disa vjeçare, të dedikuar dhe me kapacitet të lartë të mësimdhënies.
 

Departamentet janë përshtatur për të rritur disiplinën e edukimit, jo vetëm në aspektin e larmishmërisë së tyre, por edhe të mundësive të zgjedhjes. Kjo është edhe mënyra e duhur për të maksimizuar mundësitë e punësimit për studentët. Duke vendosur theksin mbi vlerat thelbësore të edukimit, përgjegjësinë, dëshirën për t’u formuar dhe përparuar, Akademia inkurajon një qasje pozitive dhe nxitëse ndaj të mësuarit, njëkohësisht plotëson më së miri kornizën e pritshmërive të një studenti që aspiron të ketë formimin e duhur akademik.

Individët dhe shoqëria e suksesshme në përgjithësi mbështeten në cilësinë e sistemit të tyre arsimor, prandaj filozofia e Akademisë Momentum lidhet pikërisht me vlerën e standardeve që ndërtojnë Familjen e Edukimit Europian.

Akademia Momentum ju ofron programe kualifikimi 3, 6, 9 dhe 18 mujore.


Përse të zgjidhni “Akademia Momentum”?

Plotësoni formularin për të marrë më shumë informacion menjëherë.

Departamenti i Gastronomisë

 • Kuzhina.
 • Pastiçeria.
 • Somelier.
 • Barman në Hotele dhe Bare.
 • Bukëpjekës.
 • Picajol.
 • Kreperi.
Më Shumë

Departamenti i Menaxhim Hoteleri

 • Administrim Hoteli.
 • Administrim Salla Restoranti dhe Pastiçerie.
 • Administrim Mjedise Rekreative.
 • Administrim Bujtina.
Më Shumë

Departamenti i Administrimit të Eventeve, Spektaklit dhe Show-t

 • Administrim i Festave dhe Eventeve Familjare.
 • Administrim i Spektakleve Zyrtare.
 • Administrim i Show-t dhe Kostumografi Sfilate.
Më Shumë

Departamenti i Guidës Historike dhe Destinacioneve të Panjohura

 • Guida Historike, Administrimi i Grupeve.
 • Guida e Historisë së Fshehtë Para dhe Pas.
 • Guida Arkeologjike e Historisë sonë dhe Rajonit.
 • Guida e Teknologjisë Urbane.
 • Guida Muzeale - Etnografike Historike.
Më Shumë

Departamenti i Agjencisë Turistike

 • Industria e Turizmit.
 • Operatorë Biznesi.
 • Guidë Turistike.
 • Shërbime ndaj Vizitorëve dhe Administrimi i Zyrës.
 • Administrimi i Grupeve me Paketa dhe Produkte.
 • Administrim dhe Bashkërendim mes Operatorëve.
 • Terminologjia e Linjave dhe Fluturimeve Ajrore.
 • Siguracionet.
 • Administrim në Kroçera.
Më Shumë

Departamenti Teknoligjisë Informacionit dhe Komunikimit (TIK)

 • Zhvillues Web (PHP based).
 • Zhvillues Software (Java, .Net).
 • Data Analyst (Python, Analizë të Dhënash).
 • Administrator Rrjeti.
 • Graphic Designer.
 • Digital Marketing.
Më Shumë